Wie zijn wij?

Zwemschool Zwemmaatjes is gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar.
Nederland is een waterrijk land, om deze reden vinden wij het bij Zwemmaatjes belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis hiervan is het Zwem – ABC , een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

De kernwaarden van Zwemmaatjes zijn ; Veiligheid, kwaliteit en plezier.

Daarnaast bieden wij ook zwemles voor volwassenen. Wij zijn namelijk van mening dat je nooit te oud bent om te leren!
De zwemlessen voor volwassenen worden gegeven in kleine groepen. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.
Voor dames die het fijn vinden om alleen onder elkaar te zijn bieden wij ook lessen, for Ladies Only!

Moona Jebari

Zwemmaatjes eigenaar & Zweminstructrice

Duncan

Zweminstructeur
-

Khalid

Zweminstructeur
-

Astrid

Klantenservice/ kassa
-

Juliano

Zweminstructeur
-

Siham

Zweminstructrice

Narmeen

Zweminstructrice
-

Atia

Zweminstructrice

Narmeen

Zweminstructeur
-

Seham

Zweminstructeur
-

Missie

Zwemschool Zwemmaatjes staat voor het creëren van een veilige en vertrouwde zwemomgeving voor zowel kinderen als volwassenen zodat zij in staat zijn hun zwemvaardigheden optimaal te ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden met als resultaat een erkend zwemdiploma. Kernwaarden hierbij zijn veiligheid, aandacht en plezier. 
Wij vinden het van belang dat het vertrouwen tussen de zweminstructeurs en leerlingen groeit. Om deze reden geven onze gekwalificeerde zweminstructeurs intensieve zwembegeleiding vanuit het water. 

Wij geven diploma’s uit van de erkende organsatie Nationale Raad Zwemveiligheid. Zwemschool Zwemmaatjes is namelijk licentiehouder van Nationale Zwemdiploma’s.
Deze licentie stimuleert de borging van veiligheid en kwaliteit van leren zwemmen. 

Visie

Zwemschool Zwemmaatjes streeft er naar alle bezoekers en klanten op een verantwoorde, sportieve , leerzame en recreatieve wijze ons divers aanbod.

Ons doel is om  elk kind een leuke zwemtijd te geven waarbij er ruimte is voor ontplooiing op een veilige en speelse manier. In onze lesmethode is ons belangrijkste uitgangspunt een veilige en vertrouwde leeromgeving. In die omgeving willen we het kind zoveel mogelijk ruimte bieden voor een eigen leertraject.