Turbo lessen

Wil jij  op een leuke en snelle, maar ook verantwoorde manier het zwemdiploma A ( of B/C ) halen? Dat kan in de zomervakantie! Tijdens de Turbo- cursus beleef je
dagelijks een nieuw en onvergetelijk zwemavontuur, waarbij alle vereisten voor het diploma worden aangeleerd via de Easyswim methode.

Met onze Turbo-cursus kun je een echte Turboheld worden. Gedurende deze 5 daagse cursus ga je elke dag twee uur op Turbotraining en beleef je een nieuw wateravontuur, in en rondom het water. Zo ga je met je eigen vlot naar de overkant, spring je als een echte held met kleren aan het water in en schiet je als een speer door het zwembad. Tijdens de Turbo cursus leer je tal van Turbohelden-trucjes aan de hand van de Easyswim methode, zodat je alle vereisten voor je diploma onder de knie krijgt.
Je heldendaden worden beloond, maar de mooiste prijs ontvang je natuurlijk aan het einde: Je zwemdiploma A, B of C!

De Turbo cursus vindt plaats in het Sloterparkbad. De lessen worden gegeven door onze gekwalificeerde instructeurs aan de hand van de Easyswim lesmethode. De lessen zijn zo ingericht dat alle technieken op een leuke en gevarieerde manier aan bod komen.

Turbocursus voor zwemdiploma A

De 5-daagse Turbo cursus voor zwemdiploma A is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar die enigzins watervrij zijn. Omdat de cursus niet voor iedereen geschikt is zullen kinderen vooraf moeten “voorzwemmen”, om te bekijken of ze in aanmerking komen voor de Turbo cursus.  Indien dit het geval blijkt te zijn gaan ze in kleine groepjes aan de slag met het Turbozwemmen. Op de laatste dag van de cursus mogen de kinderen afzwemmen en ontvangen zij bij succes hun A-diploma.

Ook voor diploma B en C!

Het is voor kinderen ook mogelijk om het zwemdiploma B of C versneld te halen. Ook hiervoor geldt dat de kinderen eerst moeten voorzwemmen om te bepalen of ze kunnen deelnemen aan de cursus. De Turbocursus voor zwemdiploma B of C is een 5-daagse cursus.

Wordt aangeboden in de vakanties!

Wil jij ook een Turbo – held worden? Schrijf je dan nu in!

Bij de volgende locaties kun je deze les volgen: