Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bij Zwemschool Zwemmaatjes zijn wij gespecialiseerd in het geven van zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. In Nederland, als een waterrijk land, vinden wij het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Gevolgd door een ABC zwemdiploma, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Veiligheid, kwaliteit en plezier zijn de kernwaarden van onze zwemschool. Wij zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en plezierige manier leren zwemmen, zodat zij zich voorbereiden op een leven lang zwemplezier. Schrijf je kind nu in voor onze zwemlessen.

Zwemmaatjes

Zwemmaatjes team

Moona Jebari

Zwemmaatjes eigenaar & Zweminstructrice

Duncan

Zweminstructeur

Khalid

Zweminstructeur

Astrid

Klantenservice & kassa

Siham

Zweminstructrice

Narmeen

Zweminstructrice

Mildred

Zweminstructrice

Atia

Zweminstructrice

Songul

Zweminstructrice

Missie

Onze missie is om een veilige en vertrouwde zwemomgeving te creëren voor kinderen, zodat zij hun zwemvaardigheden optimaal kunnen ontwikkelen en uiteindelijk een erkend zwemdiploma behalen. Veiligheid, aandacht en plezier zijn de kernwaarden die wij hierbij hanteren. Onze gekwalificeerde zweminstructeurs geven intensieve zwembegeleiding vanuit het water, waardoor het vertrouwen tussen de instructeurs en leerlingen groeit. Wij geven diploma’s uit van de erkende organisatie Nationale Raad Zwemveiligheid en zijn licentiehouder van Nationale Zwemdiploma’s, om zo de veiligheid en kwaliteit van onze zwemlessen te borgen.

Visie

Onze visie is om onze bezoekers en klanten op een verantwoorde, sportieve, leerzame en recreatieve wijze te laten genieten van ons divers aanbod. Ons doel is om elk kind een leuke zwemtijd te geven waarbij er ruimte is voor ontplooiing op een veilige en speelse manier. Onze lesmethode is gericht op het creëren van een veilige en vertrouwde leeromgeving, waarin we het kind zoveel mogelijk ruimte bieden voor een eigen leertraject.