Kinderzwemlessen

Ben je op zoek naar goede én leuke zwemlessen in Amsterdam? Zoek niet verder! Zwemschool Zwemmaatjes is gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Wij vinden het van belang dat het kind centraal staat en geniet van actieve, leerzame en vooral plezierige zwemlessen. Ons zwemlesplan is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar die aansluit bij de belevingswereld van het kind en leren zwemmen nog leuker, makkelijker én veiliger maakt. Zo leert het kind op geheel eigen wijze de zwemtechnieken en – vaardigheden om succesvol het A-, B-, en C-, diploma te behalen.

Bij zwemschool Zwemmaatjes werken wij met de speelse en interactieve werkvormen waarbij het plezier van het kind en aandacht voor het individuele leerproces centraal staat. Tijdens de lessen maken we gebruik van leuke lesmaterialen, die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, waardoor ze de lesstof makkelijk eigen maken.

Gedurende de lessen staan onze gekwalificeerde zweminstructeurs bij de kinderen in het zwembad, wat zorgt voor betere ondersteuning , meer persoonlijke aandacht en een hoger leerrendement.

Interesse? Schrijf je nu in! Locatie: Sloterparkbad Amsterdam

Bekijk de zwemscore leerlingvolgsysteem

Bij de volgende locaties kun je deze les volgen: