Vrouwen zwemlessen in Mirandabad

Wat zijn vrouwen zwemlessen?

Zwemmaatjes.com biedt speciaal ontworpen vrouwen zwemlessen aan voor vrouwen die willen leren zwemmen of hun zwemvaardigheden willen verbeteren. Onze professionele zweminstructeurs zijn speciaal opgeleid om de specifieke zwembehoeften van vrouwen te begrijpen en aan te passen.

Vanaf 08 januari hebben we 4 lesgroepen in Mirandabad:

Woensdag:

09.00-09.45: Niveau 1

09.45-10.30: Niveau 2

10.30-11.15: Niveau 3/ A groep

11.15-12.00: B groep

We hebben nog vrije plekken.

In het sportfondsenbad oost hebben we een paar plekken vrij:

Zondag:

18.30-19.15: Niveau 1 2 3 / A groep

19.15-20.00: Niveau 1 2 3/ B groep

20.00-20.45: Niveau 1 2 3 / C groep / Zwv 1

bel snel want VOL=VOL

In het sloterparkbad hebben we nog een paar plekken vrij:

Donderdag:

19.30-20.15: Niveau 1 2 3

20.15-21.00: Niveau 1 2 3

Zaterdag:

17:15-18.00: A groep

bel snel want VOL=VOL

Voordelen van vrouwen zwemlessen bij Zwemmaatjes.com

Een van de voordelen van de lessen van Zwemmaatjes.com is dat ze worden gegeven in een veilige omgeving. Veel vrouwen voelen zich onzeker of zelfs angstig bij het idee om te zwemmen in een openbare zwembad. Wij begrijpen dit. Daarom bieden wij een omgeving waar vrouwen zich veilig en comfortabel kunnen voelen. Zodoende hoeven de deelnemers zich geen zorgen te maken over oordelen of afwijzing.

Hoe zijn onze vrouwen zwemlessen afgestemd op de fysieke eigenschappen van vrouwen

Een ander belangrijk voordeel van onze lessen is dat ze zijn opgezet om de unieke fysieke eigenschappen van vrouwen te respecteren. Vrouwen hebben vaak een andere lichaamsbouw en spiermassa dan mannen, wat betekent dat de traditionele zwemtechnieken die worden geleerd in gewone zwemlessen, niet altijd effectief zijn voor vrouwen. Onze lessen zijn ontworpen om technieken en oefeningen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de fysieke eigenschappen van vrouwen, waardoor ze efficiënter en veiliger kunnen leren zwemmen.

Socialisatie en vriendschap tijdens vrouwen zwemlessen bij Zwemmaatjes.com

Daarnaast bieden zwemlessen bij Zwemmaatjes.com ook een geweldige mogelijkheid om te socialiseren en contact te maken met andere vrouwen die dezelfde interesse delen. Onze lessen worden vaak gegeven in groepslessen, waardoor deelnemers de kans krijgen om andere vrouwen te ontmoeten en samen te werken aan hun zwemvaardigheden. Dit is een uitstekende manier om nieuwe vrienden te maken terwijl je tegelijkertijd je zwemvaardigheden verbetert.

Waarom kiezen voor vrouwen zwemlessen bij Zwemmaatjes.com?

Als je op zoek bent naar een veilige, ondersteunende en professionele omgeving om te leren zwemmen of je zwemvaardigheden te verbeteren als vrouw. Dan zijn de vrouwen zwemlessen van Zwemmaatjes.com de perfecte keuze voor jou. Bekijk nu onze beschikbare lessen en boek je plek vandaag nog!